RÓLAM

1996 óta vagyok vállalkozó, fő tevékenységem az egyedi bútorkészítés, korszerű gépekkel, minőségi alapanyagból, kiváló minőségben. 

Helyszíni felmérés

Előzetes árajánlat

Szállítás

Helyszíni szerelés, beépítés

Fő tevékenységem az egyedi bútorkészítés

1996 óta vagyok vállalkozó, fő tevékenységem az egyedi bútorkészítés, korszerű gépekkel, minőségi alapanyagból, kiváló minőségben. Négy fővel dolgozom, magán és üzleti ügyfeleknek egyaránt. Igyekszem minden igényt kielégítően, pontosan – a határidőt betartva – minőségi munkát végezni.

Helyszíni felmérést követően árajánlatot adok, majd megrendelés esetén saját autóval szállítom a bútort és helyszínen szerelem. Már meglévő tervek alapján készítek hálószobai, konyhai és irodabútorokat, vagy egyedi igény szerint tervezett bútorokat, melyeknél a funkció és a forma teljes összhangja adja ezek egyediségét.

HATÁRIDŐK

Alapesetben a határidő konyhabútornál 3-4 hét, egyszerűbb iroda és lakásbútoroknál 1-2 hét. Lapszabászati rendelések 1-2 napot vesznek igénybe (igény esetén helyszínre szállítva).

EGYEDI BÚTORKÉSZÍTÉS

Bármilyen bútorstílusban gondolkodhat, hiszen az egyedi bútorgyártásnak köszönhetően széles anyag- és színválaszték áll rendelkezésére, a laminált forgácslaptól a furnérozott bútorlapon át a tömör fáig, és mindezeket kiegészítheti üveg, tükör vagy fém elemekkel.

RENDELÉS

  1. Vegye fel a kapcsolatot cégünkkel telefonon vagy e-mailben.
  2. Előzetes megbeszélés után helyszíni felmérést készítünk, megbeszélve az egyéni igényeket, lehetőségeket (bútor anyaga, színe, kiegészítők stb.).
  3. Rövid időn belül árajánlatot adunk.
  4. Amennyiben az ajánlat megfelel, megbeszéljük a bútor elkészülésének határidejét, a szállítással és beépítéssel kapcsolatos részleteket.
  5. Az előleg kézhezvétele után elkészítjük, majd beszereljük bútorát.

Furnéros bútorlap (m2)

Átadott bútor (DB)

Elégedett ügyfél

Munkaóra (óra)

Műhely

AHOL AZ EGYEDI BÚTOROK KÉSZÜLNEK

Kérjen ajánlatot!

Kérdés esetén állok rendelkezésére, lépjen velem kapcsolatba az alábbi űrlapon.

Telefonos egyeztetés

+36-20-943-5204

Ajánlatkérés

Mikor kereshetem? * (Többet is jelölhet)

Adatkezelési tájékoztató

A műhely címe

2170 Aszód, Honvéd utca 1.

Postázási cím

2170 Aszód, Érdy János u. 20.